logo
logo

BJELICA POSTAJE SLOBODAN AGENT: U Golden Stejtu veruju da će ostati

23.6.2022 / 24Vesti.com

BJELICA POSTAJE SLOBODAN AGENT: U Golden Stejtu veruju da će ostati

Nemanja Bjelica, srpski košarkaš, postaće tokom leta slobodan agent.

On je sa Golden Stejt Voriorsima stigao do prstena posle pobede u finalu nad Boston Seltiksima. Nakon osvojene titule, deluje da ipak neće otići iz tima Stiva Kera.

Ako je verovati rečima generalnog menadžera Boba Majersa, Bjelica će ostati u San Francisku.

– Neograničeni slobodni agenti, su van naše kontrole. Nadam se da će nam igrači pružiti šansu svakako da odgovorimo na ponude drugih klubova. Ne moraju, ne duguju nam ništa. Ali, kada stvoriš pobednički tim i dobru hemiju u svlačionici, treba da dobiješ bar šansu da budeš konkurentan. Naš cilj i nada su da probamo da zadržimo ceo tim iz prošle sezone. Svi su bili dobri na svoj način i popunili su sve pozicije koje su nam potrebne. Većina momaka koji su sad slobodni imali su svoje velike trenutke tokom finala, što znači da su nam veoma bitni, izjavio je Majres.

Pored Bjelice, slična je sudbina i drugih igrača, kao što su Kevon Luni, Oto Porter Džunior, Andre Iguodala, Demion Li, Geri Pejton III i Huan Toskano Anderson.

Da podsetimo, Bjelica je u prethodnoj sezoni bio važan timski igrač u ekipi Stiva Kera i prosečno je beležio 6,1 poen, 4,1 skok i 2,2 asistencije za 16 minuta na parketu. Istakao se i u velikom finalu sjajnom odbranom u direktnim duelima sa Džejsonom Tejtumom.

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2022