logo
logo

DA NIJE PREDSEDNIKA SRBIJE VEČITI BI SE MUČILI: Pančev govorio o statusu Zvezde i Partizana u Srbiji!

5.8.2022 / 24Vesti.com

DA NIJE PREDSEDNIKA SRBIJE VEČITI BI SE MUČILI: Pančev govorio o statusu Zvezde i Partizana u Srbiji!

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Crvene zvezde, Darko Pančev, za hrvatske medije govorio je o pomoći koju večiti rivali iz Beograda dobijaju od države i predsednika iste. On ističe da je slična situacija i u Hrvatskoj za vreme Tuđmana, dok konstatuje da je Makedonija pustila Vardar da potone.

– Budimo iskreni. Da nije bilo takvog Vučićevog gledanja na sport, Zvezda i Partizan u fudbalu i košarci bili bi u ogromnim problemima. Takođe, da u Hrvatskoj nije bilo Tuđmana, ko zna što bi bilo sa Dinamom i Hajdukom. Sad dolazimo do pitanja u čemu je Makedonija pogrešila – rekao je Pančev za Index.hr.

Da nije bilo Vučićevog gledanja na sport, Zvezda i Partizan bi bili u ogromnim problemima! Pančev analizirao sport u regionu https://t.co/XaSHxwNMSh pic.twitter.com/oJ34NEQALp

— 24sedam (@24sedam) August 5, 2022

Evo jedan primer. Srbija je dala Zvezdi i Partizanu stadione na kojima su njihove generacije igrale decenijama. Isto se dogodilo u Hrvatskoj. I to je normalno. Decenijama su ti klubovi pomagali da se stadioni izgrade, narod odnosno navijači tih klubova su pomagali i sasvim je logično da ti klubovi moraju dobiti te stadione. Ti stadioni, baš kao i klubovi, bili su i ostali brendovi Beograda, Zagreba i Splita. Kod nas je sve bilo drugačije. Gradski stadion u Skoplju je više od pola veka bio stadion Vardara. Pre nekoliko godina je napravljen iskorak. Stadion je modernizovan i napravljen je iskorak u svim kriterijumima. Međutim, Vardar s tim stadionom više nema ništa. Niti jedan kvadrat. U poslednje vreme više i ne igra na njemu. Kako je to moguće? Neverojatno, ali istinito – kaže Pančev.

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2022