logo
logo

‘SA NEKIMA OD NJIH SE DRUŽIMO I PRIVATNO’: Urošević otkrio zbog čega su se fudbaleri Partizana povukli sa ceremonije, pa govorio o sukobu sa Rikardom i Nathom!

23.6.2022 / 24Vesti.com

‘SA NEKIMA OD NJIH SE DRUŽIMO I PRIVATNO’: Urošević otkrio zbog čega su se fudbaleri Partizana povukli sa ceremonije, pa govorio o sukobu sa Rikardom i Nathom!

Urošević se osvrnuo na finale Kupa Srbije.

Fudbaleri Partizana izgubili su u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde, a o tom meču se govori i dan danas. Odnosno, situacija koja je podigla veliku prašinu dogodila se po završetku utakmice, kada su igrači ‘parnog valjka’ otišli sa proslave crveno-belih.

Tom prilikom, levi bek Partizana Slobodan Urošević vratio se na teren i ušao u raspravu sa saigračima, Bibrasom Nathom i Rikardom, koji su želeli da ostanu i da pozdrave osvajače Kupa.

Da, znam, tako je ispalo jer je tako bilo snimljeno… Snimak zaista pruža dosta drugačiji utisak od onoga što sam ja hteo da uradim. Mi smo svi čestitali svakom članu Crvene zvezde, a čak se sa nekima od njih i privatno družimo. Svakome ponaosob sam čestitao na trofeju. To je sport, moramo da znamo da gubimo i dobijamo, ali pre svega da budemo u tim stvarima normalni. Iako vlada veliki rivalitet i sve što se van utakmica dešava – rekao je Urošević za ‘B92’, i potom dodatno objasnio pomenutu situaciju:

– Prišli smo, čestitali svakome od njih i tu nema problema. Potom smo sačekali da ih proglase, dali im aplauz i to je to sa naše strane. Bilo bi možda neprirodno dok oni slave da mi stojimo tu, jer znamo kako kod nas stoje stvari, ali opet mislim da smo se poneli izuzetno fer. Svako od nas je, od igrača do trenera, odradio sportski to što smo imali. Dogovor je bio ako ostajemo svi na terenu, nema istupanja, ali isto tako i ako se odlazi u svlačionicu, da odemo svi. Njih dvojica su ostali na terenu i ja sam samo prišao i rekao im da je cela ekipa krenula i da krenu i oni. Samo što sam ja stigao iz tunela i verovatno to rekao malo glasnije, ali ništa nije bilo zlonamerno i oni to znaju, tako da je sve u najboljem redu – objasnio je fudbaler crno-belih.

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2022