Policijska opsada: BLOKIRANI ULAZI SA SVIH STRANA U BUDVI (FOTO+VIDEO)

Share on facebook
Share on twitter
Foto: Facebook video / Marko Milačić

Nakon brutalnog prebijanja i hapšenja funkcionera Opštine Budva, policija je blokirala ulaz u grad.

Blokiran je ulaz u grad sa svih strana, što je za Kurir potvrdio i pravni zastupnik Opštine Budva Vladan Bojić.

“Situacija za sada prilično nejasna, osim snimaka koje smo svi mogli da vidimo. Imam informacije iz više izvora da su ulazi i izlazi iz Budve zatvoreni, i da se ljudi šalju zaobilaznim putevima” kaže advokat Bojić.

FOTO: FACEBOOK VIDEO / MARKO MILAČIĆ

Na pitanje da li trenutna dešavanja u Budvi imaju veze sa nastavljenim litijama, advokat Bojović kaže “Da, jer su upravo gradonačelnik i predsednik skupštine predvodili litije i da je naivno isključiti da je reč o revanšizmu”.

Zbog brutalnog hapšenja gradonačelnika Budve Marka Carevića i predsednika Skupštine opštine Krsta Radovića, veliki broj građana se okupio ispred zgrade Policije i traži njihovo oslobađanje.

“Pustite poštene ljude, sram vas bilo!” i “Bacite štitove!”, “Od nas pare dobijate, naeod da čuvate a ne da gazite”, samo su neki od uzvika okupljenih koji mogu da se čuju sa snimaka. 

Takođe, uhapšeni su i menadžer Opštine Budva Milo Božović, sekretar za investicija Mladen Mikijelj, Nikola Jovanović, šef Carevićevog kabineta, kao i Đorđe Vujović, Carevićev savetnik i bivši predsednik SO Budva.

FOTO: FACEBOOK VIDEO PRTSCR / SPUTNJIK

U napadu SAJ-a, teško je povređen Đorđe Vujović, bivši predsednik SO Budva i aktuelni savetnik predsednika opštine. Vujović je pribijen i bačen sa stepeništa, piše in4s.net. 

FOTO: FACEBOOK VIDEO PRTSCR / SPUTNJIK

Trenutno se nalazi se u budvanskom Domu zdravlja sa ozbiljnim povredama kičme.

Ispred policijske zgrade u Budvi građani protestuju zbog hapšenja funkcionera.

Uzvikuju “Ne damo Budvu”, a upućuju parole zaposlenima u Morskom dobru čija se zgrada nalazi preko puta.

NAJČITANIJE