Nakon što je pijan prevario svoju devojku, mladom Britancu se život pretvorio u pakao kada su mu rekli da je imao odnose sa rođakom!

– Moja devojka i ja imamo po 21 godinu, i zajedno smo skoro dve godine. Ona radi kao prodavačica, a ja radim pola radnog vremena i idem na kurs za električara – započinje Englez svoju priču.

– Većinu vremena nam je divno kada smo zajedno, mada ona zna da bude ljubomorna. Prošlog meseca su nas prijatelji pozvali na roštilj, ali ona zbog posla nije mogla da ide, pa sam otišao sam. Popio sam previše i do kraja večeri više nisam mogao normalno da mislim – objašnjava on.

– Prišla mi je se*si devojka koja je bila malo mlađa od mene i počela je da mi se nabacuje. Iako sam bio mrtav pijan, osetio sam da ipak postoje delovi mog tela koji i dalje dobro funkcionišu. Sklonili smo se u baštu, daleko od pogleda. Legli smo na travu i ona je počela da me ljubi i otkopčava farmerke. Pretvarao sam se da je odbijam, ali ona je znala da želim s*ks. Vodili smo ljubav na travi i želeo bih da kažem da je bilo fantastično, ali jedva se sećam bilo čega – priča mladić.

– Sutradan sam osećao grižu savesti i bilo mi je još gore kada me je prijatelj nazvao i rekao da je devojka sa kojom sam spavao, ćerka čoveka s kojim je trenutno u vezi moja tetka, što znači da je ta devojka moja rođaka – očajan je bio Britanac.

– Uopšte ne poznajem tog čoveka niti znam za njegovu ćerku. Ubrzo se pročulo da sam spavao sa drugom, i sve je saznala moja devojka koja je bila van sebe od besa. Ona mi je rekla: Kako si mogao da me prevariš sa rođakom, budalo? Takođe, poručila mi je da bi mi možda oprostila prevaru ali nikako i to što sam je prevario sa rođakom – navodi Englez i nastavlja:

– Ona kaže da će se uvek osećati poniženo pred mojom familijom, i da će raskinuti sa mnom. Stalno joj ponavljam da je sve bi splet nesrećnih okolnosti, ali ona mi ne veruje – zaključio je mladić.

Odgovor psihologa: Ta devojka nije vaša rođaka samo zato što je ćerka čoveka s kojim je vaša tetka trenutno u vezi. Mnogo važnija činjenica je da ste prevarili devojku i to znaju svi, i zbog toga je ona opravdano besna i povređena.

Kako mislite da se to dogodilo slučajno? Ako ste želeli da kažete da ste bili toliko pijani da vam nije bilo bitno šta i sa kim radite, kako da ona zna da se to neće ponovo dogoditi?