x

Hot Spot eCommerce Awards 2021 – ko je najbolji e-trgovac u Srbiji?

29.11.2021

Danas.rs
1638179108
Hot Spot eCommerce Awards 2021 – ko je najbolji e-trgovac u Srbiji?

E-commerce Asocijacija Srbije organizuje prvu dodelu nagrada za najuspešnije kompanije na polju elektronske trgovine u Srbiji. Prijave su besplatne i otvorene do 30. novembra.

Jedna od retkih oblasti poslovanja koja je tokom pandemije doživela procvat je – elektronska trgovina. U skladu sa velikim brojem novih kompanija koje su se pojavile na tržištu, a i kako bi se obeležio uspeh pionira e-trgovine na našim prostorima, eCommerce Asocijacija Srbije organizuje prvu dodelu nagrada pod nazivom Hot Spot eCommerce Awards 2021.

„Kupac u centru internet trgovine“ parola je vodilja dodela nagrada koju organizuje eCommerce Asocijacija Srbije. Ecommerce je doživeo potpuni boom tokom pandemije 2020. godine ali je pravi izazov bio održati nivo kvaliteta, unaprediti se, inovirati i sve to u svrhu zadovoljstva kupaca. Kako bi nagradili sve one koji su u protekloj godini radili na unapređenju digitalnog ekosistema ECS pokrenuo je godišnju nagradu HotSpot Awards.

„Verujemo da ova nagrada može da podstakne i inspiriše sve one koji učestvuju u procesu ecommerce da budu bolji i sve u svrhu većeg zadovoljstva kupaca“, rekla je Zorana Milidrag, predsednica eCommerce Asocijacije.

Zbog jedinstvenog sistema glasanja, u kom se visoko vrednuju glasovi publike, kompanije će učešćem u dodeli ojačati odnos sa potrošačima i saznati šta kupci očekuju.

“Svesni smo koliko je period iza nas bio izazovan i koliko smo svi truda i rada uložili u razvijanje e-commerce sistema u Srbiji. Koliko je važno da iskustvo kupovine bude lako, sigurno i bezbedno i da roba stigne do kupca u najkraćem mogućem roku. Verujem da smo u tome uspeli i zato nam je veliko zadovoljstvo da podržimo i nagradimo sve one koji su učestvovali u građenju i unapređenju e-commerca kako u Srbiji’’, zaključila je Ljiljana Ahmetović, direktorka najveće online i TV prodavnice u regionu shoppster.com i članica UO E-Commerce Asocijacije Srbije.

U okviru tri kategorije biće dodeljeno 26 nagrada najuspešnijim firmama u različitim oblastima. Sve kompanije koje se prijave direktno ulaze u trku za osvajanje glavne nagrade – eCommerce Champion 2021. U organizaciji događaja svoj doprinos su dali brojni partneri i prijatelji, a generalni pokrovitelj dodele je kompanija Mastercard.

Kako se prijaviti?

Sve zainteresovane kompanije mogu se prijaviti putem sajta hotspotawards.com.

Na stranici “PRIJAVA” potrebno je popuniti formular svim zahtevanim podacima.

U okviru svake od 26 nagrada, kompanije se mogu prijaviti za ograničen broj nagrada po kategorijama:

– eComm Champions – 3 nagrade

– eComm Branch – 1 nagrada

– eComm Excellence – 1 nagrada

Prijave su besplatne i otvorene do 30. novembra. Proglašenje pobednika zakazano je za 15. decembar.

E-commerce Asocijacija Srbije poziva sve firme koje posluju preko interneta da zauzmu svoje mesto na prvoj Hot Spot dodeli i postanu deo tradicije uz koju će onlajn trgovina u Srbiji značajno napredovati.