x

BRANISLAV MILOŠEVIĆ ZA HOTSPORT: ‘Ovo je najteže gostovanje u ligi, mi ćemo dati sve od sebe da se u Novi Sad vratimo sa bodovima’

29.11.2021

Hotsport.rs
1638184512
BRANISLAV MILOŠEVIĆ ZA HOTSPORT: ‘Ovo je najteže gostovanje u ligi, mi ćemo dati sve od sebe da se u Novi Sad vratimo sa bodovima’

U okviru 18. kola Superlige Srbije, Novi Pazar će na svom stadionu ugostiti ekipu Proletera, a meč je na programu danas od 15 časova.

Uoči ovog meča, za HotSport je govorio jedan od najiskusnijih igrača u taboru novosadskog tima – Branislav Milošević.

Proleter na startu sezone i Proleter sada, dve različite ekipe. Koji je glavni razlog za to?

BM: Slažem se, mislim da smo jednostavno dolaskom nekih igrača podigli kvalitet naše igre i automatski krenuli da beležimo bolje rezultate sto je dodatno ulilo veću dozu samopouzdanja koje je bilo u velikom padu posle prvih 5 kola!

Remi sa Pazarom u prvom meču ove sezone, kakve su ambicije danas?

BM: Svi znamo šta nas čeka u Pazaru i po meni to je najteze gostovanje u ligi, oni su promenom trenera koga jako cenim podigli i nivo igre ali sa druge strane mi ćemo dati sve da se u Novi Sad vratimo sa bodovima jer mislim da smo u dobrom ritmu!

Ricardo Gomes (L) scores the goal near Branislav MilosevicFudbal-Super League Season 2021/2022Proleter v PartizanNovi Sad, 17.07.2021.foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Jedan si od najiskusnijih u timu, da li ti je to nekada opterećenje?

BM: Pa iskreno nije mi opterecenje, trudim se da koliko mogu im pomognem kako u savetima tako i na terenu i generalno mislim da nam za sada dobro ide zajedno!

Kako si zadovoljan svojim partijama?

BM: Pa mogu da budem zadovoljan, iskreno najvaznije mi je da me povrede zaobiđu i da Proleter beleži dobre rezultate a ja ću se truditi da uvek budem bolji nego što jesam!

Pred 18. kolo najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji, Proleter zauzima 10. poziciju na tabeli sa 21 bodom, dok je Novi Pazar na poslednjem, 16. mestu sa 12 osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore