x

Odložen koncert Željka Joksimovića na Sava Promenadi za doček srpske Nove godine

11.01.2022

Danas.rs
1641923111
Odložen koncert Željka Joksimovića na Sava Promenadi za doček srpske Nove godine

Koncert Željka Joksimovića za doček srpske Nove godine na Sava Promenadi biće odložen usled nepovoljne epidemiološke situacije, saopštili su danas iz kompanije Belgrade Waterfront.

„Želja nam je bila da Beograđanima i gostima grada poklonimo doček srpske Nove godine koji će pamtiti, ali s obzirom na epidemiološku situaciju, odlučili smo da ovaj koncert odložimo. Zdravlje i bezbednost posetilaca su nam na prvom mestu, te će besplatan koncert Željka Joksimovića biti održan kada to zdravstvena situacija bude dozvolila“, izjavila je Zorana Burlić, direktorka kompanije Belgrade Waterfront.

Kako najavljuju, u duhu prazničnog raspoloženja sa najviše zgrade u regionu, Kule Beograd, u ponoć između 13. i 14. januara biće ispaljen vatromet propraćen laserskom projekcijom. Ovaj spektakl poklon je kompanije Belgrade Waterfront, a projekcija će moći da se prati sa Sava Promenade, Kalemegdana, Novog Beograda, Banovog brda i drugih delova grada. U cilju sprečavanja širenja virusa Covid-19 neće biti organizovanog okupljanja.

Još vesti iz ovog grada Očekivan poraz Radničkog 2

Očekivan poraz Radničkog

FIFA suspendovala golmana Obale Slonovače zbog dopinga 3

FIFA suspendovala golmana Obale Slonovače zbog dopinga

Država ćuti o radovima na privatnom placu bez eksproprijacije 4

Država ćuti o radovima na privatnom placu bez eksproprijacije

MUP: Vozač pod dejstvom droge napravio niz saobraćajnih prekršaja 5

MUP: Vozač pod dejstvom droge napravio niz saobraćajnih prekršaja