Neverovatnu scenu videli smo u Bosni i Hercegovini u okviru 20. kola Druge lige sever gde je jedan mladi fudbaler pogođen pivskom flašom u glavu!

Fudbaleri Dinama pobedili su u Donjoj Mahali ekipu Orahovice rezultatom 3:1, ali su gosti bili besni posle utakmice.

Naime, istakli su da je gostovanje u ovom naselju kod Orašja bilo njihovo najgore u istoriji koje je na kraju krunisano fizičkim napadom, prenosi bosanski Klix.ba.

“Našem Dženanu Mrkonjiću, momku od 16 godina, koji je tu da bi radio ono što većina njegovih vršnjaka voli i uživa u tome. Igrao, slavio i tugovao zajedno s ekipom. Dženo je na kraju utakmice, u kojoj su njegove kolege bile pokradene (smešan penal u prvom minutu) i udarani (pogibljeni startovi, bez opomene), bio pogođen u glavu pivskom flašom od nekog domaćeg seljaka koji je došao tu da lieči svoje frustracije (kod kuće verovatno od žene ili ukućana ne sme ako je ima). Dženo je trenutno na ušivanju rane, biće dobro, želimo mu naravno brz oporavak. A ovo će sigurno biti trauma momku od 16 godina koji je tek počeo da gradi karijeru“ – napisali su iz Orahovice na svom Fejsbuk profilu.

Rezime današnjeg gostovanja vam prenosimo u slikama.

Našem Dzenanu Mrkonjicu, momku od 16 godina,koji je tu da bi…

Posted by NK Orahovica 1974 on Saturday, 3 April 2021

U nastavku saopštenja ističu i kako je suđenje često problem kada se utakmica igra u Donjoj Mahali.

– Poznato je da na ekipu dinama iz mahale (namerno malim slovima) pola lige ima negativno mišljenje zbog ovakvih situacija. Pola sudija ne voli suđenje u Mahali jer se boje loših ocena ako ne sude u korist domaće ekipe jer imaju „svoje“ ljude u savezu, baš na primer kao i sada. Delegat iz Tolise, koji preti našim igračima, domaće bodri. Cirkus, cirkus, cirkus. Rezultat… Ma nije bitno, svi smo živi, a zdravi, oporavićemo se. NK Orahovica je ovo… – poručili su iz kluba kraj Lukavca.

Inače, Dinamo se nalazi na devetom mestu Druge lige Sever, dok je Orahovica 74 na šestoj poziciji.