Jedan od najuticajnijih košarkaških menadžera na svetu pričao je o NBA ligi.

Miško Ražnatović je gostovao na televiziji Arena Sport, gde je najviše vremena govorio o neverovatnoj sezoni koju igra Nikola Jokić. Svi bruje o tome da je Srbin glavni kandinat za titulu najkorisnijeg igrača na svetu.

Kada gledamo Nikolinu sezonu, najbolji primer imamo od sinoć. Imao je slabu utakmicu, gde je igrao manje minuta i bio vidno iznerviran sudijskim odlukama.

Kada gledate sa strane, sve što se desilo, učinak igrača trebalo bi da bude loš. Taj njegov loš učinak ogleda se u tripl-dablu sa manjim brojem poena nego obično.

Ukoliko bi se danas odlučivalo, verujem da bi Nikola bio MVP. Međutim, do kraja ima još dvadesetak utakmica, videćemo kako će se sve odvijati, ali generalno gledano, nijedan od protivnika nema taj uticaj na igru kao on, počeo je Ražnatović.

FOTO: Twitter

U šali, vlasnik Beobasket agencije, dotakao se i toga koji bi problem za njega bilo to da se Džoker okiti MVP titulom.

Uhvatio sam sebe da razmišljam, kad Nikola postane MVP, šta je to čemu ću stremiti u budućnosti.

Ne postoji nijedno veće dostignuće za agenta od toga da mu igrač bude najbolji igrač sveta te godine, ali možda ću nešto pronaći.

FOTO: Twitter

Na samom kraju, ističe da mu ponekad i nije baš prijatno da gleda Denver. Kao glavni razlog za to navodi statistiku i svu famu oko svega toga.

Nije prazna priča, to se nikada nije desilo, niti će.

Iskreno, to je možda i moja mana, strahoviti sam ljubitelj statistike i svake noći dva do tri puta dobijem nervni slom.

Čovek je sam ispod koša, on doda nekom drugom i presrećan je zbog toga, verovatno vođen floskulom da koš čini srećnim jednog čoveka, a asistencija dvojicu.

To su takva rešenja, takva dodavanja, ja sebe smatram dobrim poznavaocem košarke, gledam i jednostavno to ne vidiš.

Samo se odjedanput dogodi, zaista je jedinstveno i drago mi je što sam, na neki nači, bio deo oformljavanja te neke priče, zaključio je Miško Ražnatović.