Nakon vesti da je Igor Ivanović tragično izgubio život prilikom pada aviona na Kozari, njegovi prijatelji na vremenskoj liniji na društvenoj mreži Fejsbuk, potresnim porukama se opraštaju od njega. 

Za avionom u kojem je nastradao Igor Ivanović, tragala je policija Republike Srpske, jedinice Žandarmerije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske, zajedno sa Republičkom upravom civilne zaštite, lokalnim lovcima, građanima i planinarima.

 

Igor

Foto: Facebook

Potresne poruke se ređaju u nizu, a njegovi najbliži prijatelji su vidno potreseni.

 

Igor

Foto: Printscreen

– Večna ti slava brate i sokolovi te čuvali… – piše u poruci koja je upućena poginulom Igoru.

Igor

Foto: Printscreen

Ljudi koji su mu bliski, kažu da je bio divan momak, nasmejan i da je uvek svakome pomagao, a da je avione je voleo više od svega.

 

Igor

Foto: Printscreen

– Neka te Anđeli čuvaju… – najčešća je rečenica koju možete videti, a njegovi drugari još uvek ne mogu verovati da ga više nema i da ga je „nebo odnelo“

 

Igor

Foto: Printscreen

Podsetimo, pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS danas su pronašli avion, koji je juče nestao iznad Omarske.

 

igor

Foto: Printscreen

Avion i dva člana posade koji su juče nestali na području planine Kozara u vlasništvu je firme „STS Avijacija“ iz Beograda. Reč je o firmi koja se i na području Srbije nekoliko puta bavila istim poslovima, odnosno bacanjem tableta protiv besnila lisicama.

U avionu koji je nestao u Republici Srpskoj, bili su državljanka Rumunije (31) i državljanin Srbije (34).