U četvrtak 3. juna Bogdana Ražnatović se porodila u Beogradu na jednoj privatnoj klinici i unela radost u dom Cece Ražnatović! Dečak je po rođenju dobio desetku, i on i mlada mama su dobro, a Veljko, Ceca, Anastasija, te Bogdanina porodica slave danima! Najpre je upriličeno slavlje u Cecinom domu, a potom i u Bogdaninom rodnom Titelu!

Ceca je nakon što je rodila Veljka, od pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana i njegove majke i porodice dobila puno darova, a po sprskoj tradiciji i zlatne dukate koji se daruju kada žena na svet donese zdravo i muško dete.

Kao voljena i poštovana žena, Ceca je i nakon što je rodila decu godinama dobijala skupoceni nakit i druge vredne poklone od Arkana i njegove porodice koje je sačuvala za svoju decu, a njih je učila da i oni sve to treba da čuvaju i da se ti darovi prenose u porodici! To je em srpski običaj, em je lepa tradicija koju neguju sve porodice.

I Veljko i Anastasija su to upijali od nje dok su odrastali, tako da smo sigurni da i mali Željko već ima svoj dukat koji će mu biti amajlija i koji će on čuvati, a kada odraste i dobije svoju decu, pokloniće ga njima da ih uvek podseća na to koliko je porodica važna!

– Ovo je za mene jedno novo osećanje, prosto, ovoliki naboj emocija ne može da se prenese niti da se opiše. Sva treperim, ja sam sada najsrećnija osoba na svetu. Veljko će uvek biti moje dete, Anastasija takođe, a sada je i mali Željko moje dete. Svi smo zaplakali od sreće, samo se Veljko jedva suzdržao! Rekla sam unuku: Dobrodošao Ražnatoviću! I moja mama je zaplakala od sreće jer je velika nagrada dočekati praunuče, pa se i ja nadam da ću dočekati još unuka i praunuka. Sjajno je kada ste u prilici da gledate kako vaša deca postaju roditelji – izjavila je Ceca i dodala:

– Naravno da sam već videla unuka, presladak je, on je mala, ali jedra i zdrava beba i zaista od ovoga nema veće sreće! Jako liči na Veljka i ne vidim što bi se Bogdana ljutila zbog toga, pa ona je birala Veljka… Važno je da je dete živo i zdravo, a i sama Bogdana je rekla da beba liči na Veljka.

– Sa Bogdanom sam sve vreme na vezi, ona je presrećna. O svemu je obaveštena, imala je live prenos slavlja i odavde, i iz Titela – rekla je Ceca i osvrnula se na to šta će prvo pokloniti unuku, a na pitanje da li će po srpskoj tradiciji unuku pokloniti i dukat Ceca je odgovorila:

– Prvo ću mu dati sebe, svoju ljubav! Sve na svetu što poželi! Da li će to biti igračka, dukat… Pa kao i u svim porodicama u skladu sa mogućnostima! Baš će Željku trebati dukat, deca sad žele skuplje stvari – smeje se Ceca i dodaje da se nije bunila što je Anastasija okačila video na kom kaže da je baba Svetlana:

– Ja sam baba, pa sam baba! Ali sam samo Željku baka, a za vas sam i dalje Ceca! A taj video sam želela da izbegnem jer mi se nije dopao kadar!