Pevačica Tanja Savić tvrdi da je njen muž Dušan Jovančević odveo njihovu decu u Australiju, bez njenog znanja, kao i da joj je uzeo svu ušteđevinu.

Nakon što pevačica nedeljama unazad apeluje da joj se vrate deca, oglasio se Dušan. Na osnovu onoga što je rekao, sasvim je jasno da se njegova i Tanjina priča ne poklapaju.

Jovančević tvrdi da je decu odveo u Australiju kako bi ih zaštitio od korona virusa i da je Tanja mogla da krene sa njima, ali da to nije učinila.

– Video sam da u srpskim medijima kruže svakakve priče, ali ne samo to. Još uvek nema potrebe da dajem izjave i da se javno oglašavam. Zar treba da objašnjavam da sam decu odveo u Australiju da bih ih spasao od korone? I to što moja supruga nije htela da pođe s nama, a mogla je – rekao je Dušan za „Star“.

– Jako sam se plašila da on to ne uradi. Ono čega se bojite, to može da vam se dogodi. On je meni jednom to uradio, ja ga nisam prijavila, trčala sam za decom. Tako će on imati vas u kandžama. Ovo je bio drugi i poslednji put, ovakve stvari ne praštam – rekla je Tanja ranije u emisiji „Glamur“.

– Došlo je do toga tako što je došlo do svađa. Postojao je dogovor da deca budu malo kod njega, malo kod mene. To mi je bilo jako čudno, osetila sam da se sprema nešto. Imam mnogo toga da kažem, ali zbog sebe ne želim da iznosim sve u javnost. Mnogo puta sam ga pokrivala misleći da će se vratiti sa decom, ali to nije ispunjeno – rekla je pevačica.