Sestra rijaliti učesnice i pevačice Lune Đogani, Nina, iznenadila je svoje pratioce na Instagramu jednom od svojih najnovijih objava. 

Luna Djogani
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, na njenom Insta storiju našao se snimak trudne Lune, koja je u opuštenom izdanju, bez šminke i mazi stomak. Mlađa sestra je dodala i Instagram filter kako bi ulepšala trudnicu, pa je uz video napisala:

– Najlepša trudnica – i uz to je označila stariju sestru.

Luna Djogani
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pored sestre Nine, Luna provodi vreme i sa sestrom Blankicom, koju je Anabela dobila iz braka sa Andrejem Atijsom. Trudnica se pohvalila kako uživa sa sestrom, a i Anabela je podelila fotku na kojoj se vidi kako Blankica ljubi Lunin stomak, uz šta je napisala:

– Moje tri dušice.

Luna Djogani, Blankica Atijas
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, Luna je već u poodmakloj trudnoći, a po rečima njenog oca Gagija Đoganija  termin za porođaj je 15. jun. Luna je ostala u drugom stanju sa svojim verenikom Markom Miljkovićem,  a par je otkrio da Luna nosi devojčicu kojoj će dati ime Mia. Anabela Atijas, Lunina i Ninina majka nedavno je za medije progovorila i otkrila da se još uvek nije pomirila sa zetom:

– Ništa se nije promenilo, stvarno niko od nas nema, bar sam ja ubeđena u to, više nikakvu zlu nameru. Prosto se nije desio momenat, a verujem da će da se desi. Nisam sad nešto luda da jurim, ako bude trebalo, ako ne, život ide dalje, Bože moj. Mislim da je ta beba dovoljano dobar razlog da se svi zamislimo i zapitiamo, vreme će učiniti svoje – rekla  je pevačica.