Nezgodno gostovanje za crveno-bele.

Nakon dve pobede nad Cedevita Olimpijom u samo 7 dana, Crvenu zvezdu očekuje meč protiv Krke. Utakmica se igra u Sloveniji u utorak od 18.30 časova.

Pred tu utakmicu, za sajt kluba je pričao trener Zvezde Dejan Radonjić. On je istakao da je njegov tim imao dosta loših iskustava u Novom Mestu.

Moramo pre svega da se dobro pripremimo i onda i igramo meč sa velikom energijom i borbenošću, svesni činjenice da smo u Novom Mestu imali dosta loših iskustava što nas dodatno upozorava pred ovaj meč, počeo je Radonjić.

Pre samo 48 sati, crveno beli su u Sloveniji savladali Cedevita Olimpiju. Pošto je Mornar slavio protiv Budućnosti, sada je sve u Zvezdinim rukama. Ako ostvare pobede u preostala dva meča do kraja lige, osiguraće prvo mesto pred plejof.

Očekuje nas još jedan meč u Sloveniji u rasponu od 48 sati, nakon Ljubljane imamo utakmicu u Novom Mestu protiv ekipe Krke kojoj je svaki meč od izuzetne važnosti. Sigurno da će izaći na teren sa velikom motivacijom da izbore opstanak u ABA ligi, zaključio je Dejan Radonjić.