Premijerka Republike Srbije Ane Brnabić posetila je danas Bešenovo, seosku ambulantu i mesnu zajednicu.

Anu Brnabić je dočekao ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Srbije, Branislav Nedimović, gradonačelnica Sremske Mitrovice, Svetlana Milovanović i predstavnici lokalne samouprave.

Premijerka i ministar u Bešenovu su obišli prostorije mesne zajednice, i seosku ambulantu.

Kakvi su uslovi za bolju privrednu klimu, šta nedostaje meštanima Bešenova, bile su glavne teme prilikom posete premijerke Ane Brnabić.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je počela posetu Bešenovu, tom prilikom je razgovarala i sa predsednikom Mesne zajednice Bešenova, sa privrednicima, i provela je konstruktivan i opušten razgovor sa meštanima  u ovom kraju, nakon Bešenova, premijerka je obišla i kompletno rekonstruisan objekat zdravstvene ambulante u Bešenovu.

Lokalna samouprava rekonstrukcijom ambulante u Bešenovu, i u  ostalim selima, učinila je da stanovnici sela imaju podjednako kvalitetne uslove zdravstvene zaštite, rekao je predsednik Mesne zajednice Bešenovo, premijerki Brnabić.

Premijerka Brnabić sa ministrom Nedimovićem u Radincima zajedno sa sveštenikom Duškom Marjanovićem obišli su crkvu Svetog arhangela Gavrila.

Marjanović Duško, sveštenik crkve rekao je da meštani moraju zavrnuti rukave i upregnuti se posla i dodao da je najvažniji projekat ovog sela rekonstrukcija vodovodne mreže.

Marjanović navodi kako je vodovodna mreža dotrajala i kako puca i da ako se na nekom mestu popravi, na ostalim mestima nastavi sa pucanjem. Takodje navodi kako je potrebno dece na selu i plaši se da kroz 15 godina neće biti dece u školi.