Vujadin Savić i Mirka Vasiljević otkrili su testom na kovid-19 da su zaraženi i trenutno se nalaze u samoizolaciji. Vujadin je imao blagu temperaturu kada je preventivno otišao na pregled, potvrdila je novinarka i njegova majka Marina Rajević Savić, ali se sada oseća „top“.

Međutim, Mirka je nedavno gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji, u kojoj su osim voditelja, u studiju bili i Gazda Paja, Angelina, Milica Pavlović.

Foto: printscreen instagram

– Nisam još čuo. Nemam više šta da kažem na tu temu, neću se testirati jer smatram da sada svi imaju koronavirus. Sve funkcioniše normalno, skupovi se održavaju, klubovi su puni, a kod nas u studiju se svi pridržavaju mera i ne vidim ništa sporno – poručio je voditelj i dodao da ne želi više da priča o pandemiji.

– Nisam uplašen, ali sam rekao na tu temu i ranije sve što sam imao – zaključio je Ognjen.

tv pink printscreen

– Mirka je držala propisno rastojanje, niej se pozdravljala ni sa kim. Bitno je da svako vodi računa o svom zdravlju, a ukoliko osetim bilo kakve simptome, otići ću da se testiram. Ali, u ovom trenutku nema potrebe, zato što nismo bile blizu, a i osećam se dobro – poručila je pevačica.