logo
logo

NOJER STAO NA STRANU TAPALOVIĆA: Legendarni golman pružio podršku smenjenom treneru!

24.1.2023 / 24Vesti.com

NOJER STAO NA STRANU TAPALOVIĆA: Legendarni golman pružio podršku smenjenom treneru!

Iskusni čuvar mreže oglasio se povodom poslednjih dešavanja u redovima Bavaraca.

Rukovovodstvo minhenskog Bajerna je rešilo da se zahvali na saradnji dosadašnjem treneru golmana Toniju Tapaloviću, a ovim povodom se dan kasnije oglasio Manuel Nojer.

Legendarni golman je poručio dugogodišnjem saradniku da je imao veliki uticaj na njegov razvoj i ono što je učinio u karijeri.

– Dragi Toni, ovo je kraj jedne ere u Bajernu. Posle 11 i po godina klub napušta ne samo pionir modernih golmana, već pre svega neverovatna ličnost. Svi znaju da naš uspeh ne bi bio bez vas. Na kraju, ali ne i najmanje važno, vi ste oblikovali mene i moj stil igre. Doveli ste me na drugi nivo. Nedostajaćete mi, napisao je Manuel Nojer na društvenim mrežama, koji se trenutno oporavlja od loma noge koji je doživeo na skijanju po završetku Svetskog prvenstva u Kataru.

FC Bayern stellt Toni Tapalović frei.

🔗 https://t.co/X5vNJHr2cW

— FC Bayern München (@FCBayern) January 23, 2023

Tapalović (42) je bio trener golmana Bajerna od 2011. godine, a mediji u Nemačkoj su preneli da je klub napustio zbog određenih nesuglasica sa trenerom Julijanom Nagelsmanom.

0 0

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2023