logo
logo

BODIROGA: ‘Rivalstvo večitih je istorijsko u svetskim okvirima! Strast iskazati u okviru poštovanja protivnika!’

6.12.2022 / 24Vesti.com

BODIROGA: ‘Rivalstvo večitih je istorijsko u svetskim okvirima! Strast iskazati u okviru poštovanja protivnika!’

Košarkaški fanatici nestrpljivo čekaju četvrtak!

Povodom prvog evroligaškog derbija između Partizana i Crvene zvezde, koji je na programu u četvrtak, oglasio se predsednik elitnog takmičenja, Dejan Bodiroga. Utakmica u ‘Areni‘ na programu je od 20 časova i 30 minuta.

-Atmosfera u našim dvoranama i strast koju naši navijači pokazuju na svakoj utakmici je nešto je najbolje što vrednujemo u evroligaškoj košarci, jako smo ponosni zbog toga. Ipak, mi smo samo ponosni ako se ta strast iskazuje u okviru poštovanja rivala – rekao je Bodiroga i dodao:

-U četvrtak imaćemo priliku da gledamo srpski derbi između Partizana i Crvene zvezde prvi put u istoriji Evrolige. Svi znamo da je rivalstvo ova dva kluba istorijsko, ne samo u srpskim, već i u svetskim okvirima.

Proslavljenii srpski košarkaš iz pomenutih razloga poručuje:

-Od izuzetne je važnosti da se sportski aspekt poštovanja rivala vrednuje među svim činiocima utakmice. To će omogućiti navijačima, na tribinama i kraj malih ekrana, da uživaju u spektaklu – konstatovao je prvi čovek Evrolige.

0 0

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2023