logo
logo

BORJAN NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: Golmanski kamp na Zlatiboru samo što nije počeo, a nećete verovati koliko se dece prijavilo! (VIDEO)

23.6.2022 / 24Vesti.com

BORJAN NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: Golmanski kamp na Zlatiboru samo što nije počeo, a nećete verovati koliko se dece prijavilo! (VIDEO)

Milan Borjan je organizovao drugi po redu golmanski kamp koji se odrzava na Zlatiboru.

I nista od svega ne bi bilo cudno da nismo saznali da se na kamp Milana Borjana prijavilo 107 golmana i da su morali da organizuju dve smene po sedam dana kako bi mogli da prime svu decu koja zele da budu golmani.

Zaista sam iznenadjen i presrecan sa brojem dece koja su se prijavila na nas kamp. Kada se uzme u obzir da fudbalski kampovi tesko mogu da skupe na svim pozicijama po 50 dece, ja sam potpuno impresioniran cinjenicom da imam 107 golmana i da mozemo da popunimo i trecu smenu ali imamo problem sa pronalaskom smestajnih kapaciteta.

Ono sto posebno zelim da izdvojim je cinjenica da imamo 8 dece sa Kosova i osam golmana iz Hrvatske i to samo zahvaljujuci presedniku opstine Cajetina, gospodinu Milanu Stamatovicu ,koji nesebicno godinama pomaze sport i ovaj put je odlucio da opstina Cajetina pomogne nasu decu sa Kosova i iz Hrvatske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GK Milan Borjan 82 (@gkborjanmilan82)

Godinama sa Crvenom zvezdom idem na pripreme na Zlatibor i iskustveno znam koliko su sjajni uslovi za nas sportiste pa sam zeleo da i moji golmani na kampu budu smesteni i provedu svoje golmanske pripreme na ovoj savrsenoj planini.

Razlog zbog kog roditelji prijavljuju decu su i nasi sjajni treneri koje predvodi supervizor naseg kampa gospodin Dragan Sretenijevic koji pravi neverovatnu logistiku i siguran sam da je struka primarni segment i razlog ovolikog broja golmana na kampu.

I naravno kompletnu organizaciju, marketing, komunikaciju sa roditeljima, nabavku opreme, komunikaciju sa sponzorima radi sama bez dodatne pomoci, direktorka kampa, Snezana Borjan“ rekao je u jednom dahu kapiten Crvene zvezde Milan Borjan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GK Milan Borjan 82 (@gkborjanmilan82)

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2022