logo
logo

NEVEROVATNO!VELIKI SKANDAL U IZRAELU: Gazda kluba napao srpskog igrača, pale su ozbiljne pretnje!

24.1.2023 / 24Vesti.com

NEVEROVATNO!VELIKI SKANDAL U IZRAELU: Gazda kluba napao srpskog igrača, pale su ozbiljne pretnje!

‘Je**ću te ovde, videćeš! Ne želim da te povredim, ali teraš me!’

Srpski fudbaler, Lazar Jovanović, doživeo je izuzetno neprijatne scene u Izraelu. Prošao je srpski fudbaler kroz pravu torturu ‘zahvaljujući’ predsedniku kluba Bnei Rajne, Saidu Basulu.

Bivši igrač Radničkog iz Niša prijavio je Basula policiji i igračkoj organizaciji, prenosi portal ‘Sport5.co.li’.

– Ne želim da te vidim ponovo, počinješ da me izluđuješ. Sada ti pričam kao brat i ne želim da te povredim, ali ti me teraš na to. Ne idi na trening. Nisi deo tima. Treba li ti novac? Daću ti isti  – kazao je Basul.

Srbin je otkrio kako je protekao čitav događaj.

– Vlasnik ekipe je u pratnji još dvoje ljudi došao kod mene. Pošto su došli, digli su ruke na mene i zapretili mi da prestanem da dolazim na treninge tima. Rekli su da ako ne dođem, ako ne razumem dobro, onda ću razumeti loše  – kazao je Jovanović i dodao:

– Jednom me je samog poslao da treniram u Haifi na moru, kada su svi igrači poslani kući da se odmore. Rekao mi je: “Jeb**u te, ostaćeš ovde i vežbaćeš svaki dan dva puta dnevno. Nisam dobio platu tri meseca – zaključio je Lazar Jovanović.

 

0 0

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2023