logo
logo

NOVAKOVI NAVIJAČI NAPRAVILI ŠOU U MELBURNU: „Nole ole ole“ – tu su srpske i makedonske zastave! (VIDEO)

25.1.2023 / 24Vesti.com

NOVAKOVI NAVIJAČI NAPRAVILI ŠOU U MELBURNU: „Nole ole ole“ – tu su srpske i makedonske zastave! (VIDEO)

Plasirao se u polufinale.

Najbolji spski teniser uspešno je prošao u polufinale prvog grend slema u sezoni Australijan opena, tako što je u četvrtfinalu savladao ruskog tenisera Andreja Rubljova sa 3:0 (6:1, 6:2, 6:4). Novakov naredni protivnik biće Tomi Pol iz SAD, taj meč igraće se u petak, a po završetku četvrtfinala, Đokovićevi navijači su napravili spektakl ispred Rod Lejver Arene.

Već nakon nekih prošlih mečeva, navijači su se okupljali na jedno mesto, gde su pevali u čast Novaka Đokovića, a to je bila praksa i sada. Čulo se „Ole, ole, ole, Nole, Nole“, a videli smo srpske, ali i makedonske zastave.

SEMIFINALS & VERY HAPPY #NOLEFAM 🥳🥳🥳🥳 We love you @djokernole ❤️❤️ @novakfanclub pic.twitter.com/E3kSlya06F

— Julie 🇫🇷🇬🇧 (@NDjokofan) January 25, 2023

Zaista, Novak ima fantastičnu podršku u Australiji i priliku da dođe do 10. trofeja na ovom turniru.

Mogu da budem zadovoljan tenisom koji sam igrao, solidan sam bio sa osnovne linije… Rezultat prva dva seta doduše ne oslikava pravu sliku na terenu, bilo je nekih tesnih poena i gemova. Andrej je odličan igrač, imam veliko poštovanje za njega, jedan je od najbržih na turu. Ali, sve važne udarce u najvažnijim trenucima odigrao sam uz svoj najbolji tenis i to me raduje – rekao je Novak nakon trijumfa.

0 0

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2023