logo
logo

PARTIZANOVA MOĆNA PRVA ČETVRTINA I OGROMAN PAD U DRUGOJ: Crno-beli zaostaju na poluvremenu!

24.11.2022 / 24Vesti.com

PARTIZANOVA MOĆNA PRVA ČETVRTINA I OGROMAN PAD U DRUGOJ: Crno-beli zaostaju na poluvremenu!

Potpuno su stali.

Upravo je završeno prvo poluvreme utakmice između Partizana i Reala u 10. kolu Evrolige, a rezultat je 54:51. Crno-beli su u prvoj četvrtini zaista pokazali kakav napadački arsenal imaju, što je doprinelo postizanju čak 40 poena, ali je u drugoj usledio ogroman pad u igri i samo 11 koševa.

Već od starta utakmice, igralo se brzo, a crno-beli, počeli su sa petorkom u kojoj svaki igrač može da zapreti šutem za 3. U 4. minutu bilo je 13:16 za crno-bele, dok je samo 2 minuta kasnije rezultat bio 22:21 za Madriđane.

Crno-beli su šutirali trojke čak 8/12, što je značajno doprinelo postizanju 40 poena u prvoj deonici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

Pao je ritam izabranika Željka Obradovića na startu drugog perioda, a usledila je dobra serija Reala. Nakon izgubljene lopte Anđušića, a kasnije i nerealizovanog napada, kada je Naneli promašio i izgubio loptu, Real stiže do 41:42.

Napravili su domaći seriju od čak 16:0, a u jednom momentu rezultat u drugoj četvrtini bio je 20:2. Najzaslužniji za to bili su Ljulj i Hezonja, koje Partizan nije uspeo da zatvori. Što se tiče napada u drugoj deonici, crno-beli su nizali promašaj za promašajem, a izostalo je i ideja i kreacije.

Trojka Ledeja, spustila je prednost na 5 razlike, ali je potom Korneli pogodio na drugoj strani. Uspeli su crno-beli da se presaberu pred poluvreme, a poslednji šut ubacio je ponovo Danilo Anđušić i to za 3 poena.

0 0

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2022