logo
logo

PIKSI OTKRIO BITNU INFORMACIJU: Evo zašto Savićević nije šesta Zvezdina zvezda!

20.5.2022 / 24Vesti.com

PIKSI OTKRIO BITNU INFORMACIJU: Evo zašto Savićević nije šesta Zvezdina zvezda!

Spekulisalo se godinama, a evo i raspleta.

Generacija Crvene zvezde koja je osvojila titulu evropskog prvaka sada već pre više od tri decenije je verovatno i najtalentovanija ekipa ikada sa ovih prostora. Bio je veliki broj majstora u crveno-belom dresu te sezone, pa su svi nagrađeni zvanjem šeste Zvezdine zvezde. Ipak prvi među jednakima, i verovatno najbolji fudbaler te generacije Dejo Savićević, po mnogima je zaslužio da to zvanje ponese sam, ali je Dragan Stojković, nekadašnji Dejov saigrač, otkrio zašto do toga nije došlo.


Dejo je bio perjanica, vođa generacije osvajača Kupa šampiona 1991. i svetske krune iste godine. Bio je nivo iznad ostalih igrača i morao je da ponese to priznanje. Kod mene sujeta nikad nije, niti će postojati, dok god budem živeo i disao. Htio sam da prođemo kroz proceduru, da sve bude legitimno, ali je Dejo to odbio. Rekao mi je „nemoj samo to, molim te”. Pokušavao sam da ga ubedim, ali kad on nešto kad odluči teško ga je ubediti u suprotno. Za mene je on šesta zvezda, samo što ne piše – rekao je Piksi, prenosi Žurnal.

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2022