logo
logo

SKUP DELIJA ISPRED ARENE, BAKLJE, PESMA I UVREDLJIV TRANSPARENT ZA MIJAILOVIĆA: ‘Ostoja sm*ad u sport se ne razume, ali da ubije istorijski derbi ume!’ (VIDEO)

6.12.2022 / 24Vesti.com

SKUP DELIJA ISPRED ARENE, BAKLJE, PESMA I UVREDLJIV TRANSPARENT ZA MIJAILOVIĆA: ‘Ostoja sm*ad u sport se ne razume, ali da ubije istorijski derbi ume!’ (VIDEO)

Navijači Zvezde žele da budu deo prvog evroligaškog večitog derbija!

Svi ljubitelji košarke u Srbiji, ali i Evropi, nestrpljivo iščekuju četvrtak. Od 20 časova i 30 minuta, u beogradskoj ‘Areni‘ biće odigran prvi evroligaški večiti derbi. Košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu u 12. kolu elitnog takmičenja igre pod obručima, ali prvi problem se pojavio nekoliko dana uoči utakmice.

Propozicije takmičenja dozvoljavaju dolazak gostujućih navijača i očekivalo se da će pristalice Crvene zvezde u određenom broju moći da prisustvuju meča, oni navode da su čak i obezbedili ulaznice, ali onda je usledio neočekivan potez. Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, izjavio je da mesta za Delije neće biti i da je cela hala rasporadata za domaće navijače.

Ubrzo je usledila reakcija crveno-belih, koji su tokom dana izdali saopštenje, a potom su odlučili i da prošetaju na lice mesta. Pesmom i bakljadom su pokazali da se raduju derbiju, a onda su raširili transparent sa uvredljivim sadržajem koji se odnosi na prvog čoveka crno-belih, Ostoju Mijailovića.

-Ostoja sm*ad u sport se ne razume, ali da ubije istorijski derbi ume! – pisalo je na paroli navijača Crvene zvezde.

 

0 0

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2023