logo
logo

ŠPANCI NE MOGU DA PODNESU PORAZ: ‘Mislili smo da smo kraljevi, a prosjaci smo!’ (FOTO)

6.12.2022 / 24Vesti.com

ŠPANCI NE MOGU DA PODNESU PORAZ: ‘Mislili smo da smo kraljevi, a prosjaci smo!’ (FOTO)

Vežbaće ekipa Luisa Enrikea penale pred naredno takmičenje!

Fudbalska reprezentacija Maroka je najveća senzacija na aktuelnom Svetskom prvenstvu. Marokanci su nakon 0:0 za 120 miniuta igre savladali Španiju boljim izvođenjem jedanaesteraca i plasirali su u četvrtfinale. Afrička selekcija, sa nestvarnom odbranom, primila je samo jedan pogodak na šampionatu, a pritom ga je dala sama sebi (autogol).

Španci već drugo SP u nizu takmičenje završavaju u osmini finala. Pre četiri godine su poraženi od Rusije, danas od Maroka, a to je čuveni tamošnji list ‘AS‘ nateralo na detaljnu analizu nastupa njihove selekcije.

-Zbogom Mundijalu! Kao i pre četiri godine, imamo isti osećaj udaranja u zid. Španija je ispala od Maroka, i odlazi sa Svetskog prvenstva sa samo jednom pobedom (7:0 protiv Kostarike) koja nas je ubedila da smo kraljevi, a u stvari smo prosjaci.

‘Rezultat mi nije važan’, rekao je Luis Enrike pre utakmice. Sada to zvuči kao epitaf. Maroko je ispisao istoriju i prvi put se plasirao u četvrtfinale. Španija u međuvremenu, Španija od hiljadu pasova, morao da se skloni u ugao u razmisli o svemu – navodi se u analizi.

Absolute scenes. 😳

Morocco are into the World Cup Quarter-Finals! 🇲🇦 #FIFAWorldCup | @adidasfootball

— FIFA World Cup (@FIFAWorldCup) December 6, 2022

0 0

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2023