logo
logo

STARTOVAO UMESTO RONALDA I PROJEKTILOM ‘NAČEO’ ŠVAJCARCE: Mlada zvezda Benfike donela vođstvo Portugalu! (VIDEO)

6.12.2022 / 24Vesti.com

STARTOVAO UMESTO RONALDA I PROJEKTILOM ‘NAČEO’ ŠVAJCARCE: Mlada zvezda Benfike donela vođstvo Portugalu! (VIDEO)

Golman Švajcarske gotovo da nije video loptu!

Žreb za Svetsko prvenstvo u Kataru spojio je u osmini finala ovog prestižnog takmičenja selekcije Portugala i Švajcarske. Uloga favorita na papiru svakako je pripala Kristijanu Ronaldu i družini, ali jasno je da Švajcarska nikako nije tim za potcenjicanje. Sastav koji sa klupe predvodi Murat Jakin prilično je samouvereno ušao u ovu utakmicu nakon trijumfa nad Srbijom, ali to im se ubrzo obilo o glavu.

Selektor Portugala, Fernando Santoš, iznenadio je čitavu planetu odlukom da ostavi Ronalda na klupi. Umesto legendarnog napadača, na teren je od prvog minuta istrčao mladi golgeter Benfike, Gonzalo Ramos.

Upravo je ova odluka donela rezultat i to već u ranoj fazi meča. Prihvatio je Ramos loptu koju mu je poslao Žoao Feliks, a onda je kao iz topa pucao na gol Švajcarske. Jan Zomer gotovo i da nije video projektil mladog Portugalca, a stiče se utisak da još dva čuvara mreže ne bi pomogla u ovoj situaciji.

 

0 0

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2023