logo
logo

‘TVRD JE ORAH VOĆKA ČUDNOVATA’: Gde ćeš na Srbina? Nejmar ušao u duel sa Lukićem, pa ostao bez dresa! (VIDEO)

24.11.2022 / 24Vesti.com

‘TVRD JE ORAH VOĆKA ČUDNOVATA’: Gde ćeš na Srbina? Nejmar ušao u duel sa Lukićem, pa ostao bez dresa! (VIDEO)

Bez promene rezultata na ‘Lusailu’!

Dugo očekivana epizoda srpske fudbalske selekcije na Svetskom prvenstvu u Kataru je upravo počela! U okviru 1. kola grupne faze najprestižnijeg turnira izabranici Dragana Stojkovića Piksija igraju protiv čuvenih ‘Karioka‘, reprezentacije Brazila. Susret u Dohi, na ‘Lusail‘ stadionu, startovao je u 20 časova, kada je znak za početak nadmetanja dao iranski sudija, Alireza Fagani‘. Posle 45 minuta gladijatorske borbe rezultat je 0:0.

Utakmica je počela veoma oštro. Arbitar Fagani se ubrzo ‘zamerio’ srpskim navijačima, kako na stadionu,  tako i onima koji širom planete kraj malih ekrana bodre svoju zemlju. Iransku sudija je već na samom startu, uz ne preterano dobro obrazloženje dao žuti karton Strahinji Pavloviću, da bi kasnije u nekoliko navrata opraštao mnogo ozbiljnije prekršaje našim rivalima.

Prilikom jednog od mnoštva duela, u centru pažnje našli su se Nejmar i Saša Lukić. Zvezda Pari Sen Žermena je očigledno loše protumačila snažnog vezistu, koji je reagovao vrlo borbeno i nije dozvolio Brazilcu da pokrene napad svog tima.

Ofanzivac Karioka je ostao bez dresa prilikom ovog duela, a pogedajte kako je to izgledalo.

Neymar 😂pic.twitter.com/0ZmqNEjW2Z

— Troll Football Media (@Troll__Footbal) November 24, 2022

 

0 0

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2022