logo
logo

UTAKMICA TEK POČELA, A PITANJE POBEDNIKA JE VEĆ REŠENO: Vinisijus i Nejmar slomili otpor Južne Koreje za 10 minuta! (VIDEO)

5.12.2022 / 24Vesti.com

UTAKMICA TEK POČELA, A PITANJE POBEDNIKA JE VEĆ REŠENO: Vinisijus i Nejmar slomili otpor Južne Koreje za 10 minuta! (VIDEO)

Apsolutna dominacija Karioka!

Stadiona ‘974‘ u Dohi nije doneo reprezentaciji Srbije sreću na duelu sa Švajcarskom, ali Brazilu očigledno hoće ‘ako se po jutru dan poznaje’. ‘Mašinerija’ selektora Titea u okviru osmine finala Svetskog prvenstva igra protiv Južne Koreje, a posle samo nešto više od 10 minuta odmeravanja snaga vodi sa sigurnih 2:0.

Karioke su i pre ovog susreta važile za apsolutnog favorita na papiru, ali sve dileme su otklonjene u uvodnim minutima utakmice.

Igrao se 7. minut duela kada je Rafinja poslao fantastičnu loptu u šesnaesterac, a do nje je prvi stigao brzonogi ofanzivac Real Madrida, Vinisijus Žunior. Omaleni Brazilac je bez ikakvih poteškoća zatresao mrežu rivala i doveo svoj tim u vođsvto.

Uzbuđenja su se gomilala na startu duela, a ‘pune ruke posla’ imali su arbitri u Kataru. Wu-Jung-Jung je skrivio jedanaesterac u 11. minutu, a Klemen Turpan je odmah rukom pokazao na belu tačku.

Prva zvezda tima, Nejmar, preuzeo je odgovornost i na rutinski način savladao čuvara mreže Seunga-Gu Kima, koji je nekarakterističnim kretnjama na gol liniji pokušao da zbuni napadača Pari Sen Žermena.

 

0 0

24Vesti.com – Sva prava na sadržaj

logo

24Vesti.com je srpski informativni portal sa najnovijim vestima dana, u svako vreme - 24 časova dnevno.

24vesti© nema odgovornost za komentare na stranici, kao i komentare na socijalnim mrežama Facebook i Twitter informativnog sajta.

Develop & Design MaxMedia Group Copyright © 2023