Mnogo toga se promenilo kao rezultat pandemije. Čak se ni venčanja više ne mogu slaviti kao 2019. godine. Srećom, jedno uvek ostaje isto – ljubav!

Pa će tako i ove godine neki znakovi slaviti ljubav i veriti se. Veridbu ćemo čestitati Lavu, Ovnu, Raku i Jarcu.

Rak

Rak je apsolutno porodični tip. Već dugo planira vlastitu porodicu. Nakon što 2021. glatko prođe profesionalno, usudiće se da napraviti sledeći korak sa svojim partnerom.

Veriće se i planiraće veliko postpandemijsko venčanje. Tako da cela porodica, kao i širok krug prijatelja mogu biti na veselju. A rak će napokon dobiti venčanje iz snova kakvo je oduvek želeo.

Lav

Lav od malena zamišlja kako će izgledati njegova veridba. A to zna i njegov partner. Zato planira veliki, romantični gest koji će se dogoditi na leto. I to je jednostavno savršeno! Ovaj horoskopski znak će se istopiti i neće moći da ne kaže da. Venčanje mora biti spektakularno – kao i veridba, naravno. Zato će planiranje trajati nekoliko godina. Ali, samo najbolje za lava!

Ovan

Ovan nije horoskopski znak za vezu za jednu noć. Jednom kad se zaljubi, zna da će njegova ljubav trajati večno. Ovnovi u dugotrajnim vezama mogu da se raduju velikom iznenađenju u 2021. godini. Naime, dobiće bračnu ponudu. Oba partnera žele da odvoje vreme za planiranje venčanja, ali i dalje će biti na sedmom nebu tokom cele godine.

Jarac

Zvezde će jarcu doneti apsolutnu ljubavnu sreću u 2021. godini. Horoskopski znak nikada pre nije bio srećniji u vezi. Ni argumenti, a ni svakodnevni stres ne mogu pokvariti ljubav jarca ove godine. A to će kulminirati romantičnom prosidbom u drugoj polovini godine. I naravno presrećnim „da“.