Iz Nemačke nam stiže jedna neobična priča koja se, srećom, dobro završila po sve učesnike.

Auto-put

Auto-put, Foto: Tanjug

Naime, policija je zuaustavila vozilo na autoputu u oblasti Getingen. U vozilu su bili otac i sin, a kad su im policajci objasnili razlog zaustavljanja, bili su krajnje iznenađeni.

„Gde vam je supruga?“ upitali su policajci vozača, a on je odgovorio da spava na zadnjem sedištu.

Međutim, kada su pogledali nazad, nje nije bilo. Kako se ispostavilo, otac i sin su vozili čak 50 kilometara i nisu primetili da su je „zaboravili“ na prethodnom stajalištu.

Prema policijskom izveštaju, porodica se vraćala sa odmora u Španiji, i stali su da se osveže na jednom stajalištu. Kada je izašla iz toaleta, njih dvojice nije bilo. Carinik, koji se tu našao, brzo je shvatio šta se događa i pozvao policiju ,prenosi portal Indeks.

„Kad je policija zaustavila automobil, otac i sin nisu ni primetili da im nešto nedostaje. Tek kad ih je policija ponovo pitala da pogledaju na zadnje sedište, njih dvojica su se osvrnula. Izgledali su zbunjeno“, navodi se u policijskom saopštenju.

Zahvalili su se nemačkoj policiji na brzoj intervenciji i vratili se po suprugu i majku.

„Nažalost, nije poznato da li je žena morala na zadnje sedište ili je ovaj put, za svaki slučaj, sela na suvozačevo mesto i tamo ostala do kraja putovanja do Norveške“, napisala je šaljivo policija.