Glumica Mirka Vasiljević i njen suprug, fudbaler Vujadin Savić su se testirali na koronavirus, nakon čega je ustanovljeno da su oboje pozitivni na Covid-19. Na testiranje išli su radi preventive, jer je Vujadin imao blagu temperaturu.

Novinarka i Vujadinova majka Marina Rajević Savić otkrila je kako se svi osećaju.

– Nismo uplašeni, jer se svi dobro osećamo, pa čak i Mirka i Vujadin. Javio mi se Vujadin i rekao da se oseća „top“ i da dobro jede. Samo je jedan dan imao blagu temperaturu, ali je zbog sebe i drugih otišao da se testira, jer niko nije mogao da garantuje da nije pozitivan, s obzirom na to da je imao atipične simptome pri pregledu. Međutim, testom se ipak ustanovilo da ima koronavirus, kao i Mirka, pa se sada nalaze u samoizolaciji i dobro su. Mirka nema nikakve simptome – istakla je novinarka.

S obzirom na to da se bračni par sa decom vratio nedavno s Kipra i da su boravili u karantinu dok je pandemija bila u jeku, nije bilo bojazni da će nekome preneti virus.

– Ipak, za svaki slučaj se nismo sastajali kada su došli, samo smo decu Dule i ja videli na kratko – dodaje Rajevićeva, a zatim je otkrila da li je njen suprug dobro.

– Dule je na Zlatiboru, radi nešto oko kuće. Tamo niko ne zna šta je korona – duhovito je dodala Rajevićeva.