Ujak (30) se napio, pa silovao sestrića (9) – RASVETLJEN SLUČAJ jezivog zlostavljanja dečaka

Share on facebook
Share on twitter
Privatna arhiva

Aca P. (30) uhapšen zbog sumnje da je 13. juna na rođendanskoj proslavi brutalno silovao svog sestrića, koji je bio omamljen od alkohola. Dečak se danima oporavljao u bolnici.

Aca P. (30) iz naselja Čerat u Sremskim Karlovcima uhapšen je juče zbog sumnje da je 13. juna napio pa silovao svog devetogodišnjeg sestrića na jednoj rođendanskoj proslavi u tom naselju!

Dečak se danima oporavljao u bolnici od strašnih povreda na anusu, nakon čega je izmešten u hraniteljsku porodicu (vidite okvir)!

I ujak i teča

Aca je istovremeno i ujak i teča dečaku kog je silovao. Naime, Acina žena je tetka po ocu zlostavljanog mališana
Komšinica

Vratili ga u zoru

Nesrećni mališan je, inače, dete sa posebnim potrebama jer je skoro gluvonem. Kako je pokazala istraga, dečaka je tetka 13. juna odvela na rođendansku žurku u naselju Čerat, gde su dečaku odmah ponudili da popije pelinkovac.
 

– Na žurci je bio i Aca, koji je takođe hrabrio dečaka da popije što više, pa je mališan ubrzo bio potpuno omamljen od alkohola i ostavili su ga da spava u jednoj sobi. Aca je to iskoristio, ušunjao se u sobu i silovao sestrića – kazao je izvor za Informer.rs.

Dečaka su rođaci doveli kući tek oko četiri sata izjutra.
 

– Mališan je prespavao skoro ceo dan, a kad se probudio, požalio se roditeljima da ga boli zadnjica. Oni su ga odmah odveli kod lekara, koji je potvrdio da je dečak silovan, ali u prvom trenutku nije se znalo ko ga je zlostavljao, jer se mališan nije ničeg sećao zbog alkohola. Postojala je bojazan i da nije jedina žrtva manijaka, jer je na rođendanskoj proslavi bilo između 30 i 40 dece. Ipak, nakon deset dana intenzivne istrage, nesumnjivo je utvrđeno da je dečaka silovao njegov ujak, koji je uhapšen – rekao je Informerov sagovornik.

Majka silovanog mališana juče nije želela da priča o jezivom zlostavljanju i samo je kratko poručila. 
 

– Nemam šta da kažem!

Meštanka ovog naselja saosećala je sa njenom mukom.
 

– Razumite je, nije joj lako… Doživela je da joj je brat silovao dete… Na toj rođendanskoj proslavi sam bila i ja sa svojom decom i videla sam kada je tetka dovela tog malog, koji je kasnije silovan. Čak sam primetila i da mu je ona sipala prvi pelinkovac, pa sam je pitala da li je normalna kad to daje detetu. Međutim, ja sam ranije otišla sa rođendana, ne znam šta se tačno posle desilo – ispričala je ona.

Bije se sa ženom

Sagovornica ističe da je Acino hapšenje iznenadilo sve meštane Čerata.
 

– Ne mogu da verujem da je mogao tako nešto da uradi! Pa i on ima sina od četiri godine, gde mu je bila pamet? Priča se da je te večeri bio mortus pijan, ali to nije opravdanje… On jeste malo problematičan i često se tuče sa svojom ženom, ali da siluje dete?! Pa to je strašno! – zgražavala se komšinica.

Otac pretio da će pobiti svu decu

Otac zlostavljanog dečaka je 16. juna, kada su socijalni radnici došli u njegovu porodicu na proveru, pretio da će pobiti svu svoju decu ukoliko mu odvedu sina. Međutim, socijalni radnici su uspeli da ga smire i dečak je, po izlasku iz bolnice, smešten u hraniteljsku porodicu. Od tada su ga majka, braća i sestre više puta obišli, ali za sada nije poznato da li će on ikada biti vraćen u svoju porodicu.

NAJČITANIJE