Pevač Darko Lazić i njegova izabranica Marina Gagić u poslednje vreme svakodnevno pune domaće portale i novine, budući da je njihov odnos jedna od glavnih tema koje su nedavno uzdramale javnost, a Lazić se konačno oglasio za medije i otkrio o čemu se zapravo radi.

– Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe nema ni ljubavi – izjavio je pevač.

Marina Gagić
foto: printscreen

– Nisam ja neodgovoran, pa da zbog toga imamo probleme. Jesam malo, ali ne baš toliko. Iskreno, ponekad razbacam stvari po kući. Nemam pojma šta njoj smeta kod mene i šta mi zamera, to moraš nju da pitaš – dodaje Darko.

Lazić ističe da su priče o raskidu veridbe potekle iz sela jer ga pojedini meštani ne vole, iako on njih poštuje, i ističe da smatra da su pojedini ljubomorni na njega.

Darko Lazić
foto: Instagram printscreen

– Ne vole me svi u selu, verovatno neka doza ljubomore, sujete, nemam pojma baš. Nikad u životu se nisam sa bilo kim zamerio u selu, poštujem moje meštane i volim moje selo, ljude odavde, ali postoje ljudi neki… Ima nas raznih – ispričao je Darko, a zatim je progovorio i o nastupima tokom pandemije, odnosno, „korona žurkama“.

– Pevam, ubijam svaki dan, ne znam koliko pevača peva na tim korona žurkama, oni se uhvatili za mene! Bar da sam pevao, pa ‘ajde. Odem kao gost, a gde god se pojaviš moraš uzeti mikrofon da otpevaš jednu, dve pesme, jer sam pevač. Druge pevače ne diraju, a Darko peva na korona žurkama… Kad je Darko u pitanju, od muve se pravi slon – rekao je pevač za Telegraf.rs