Kada je Kija Kockar odlučila da napiše knjigu, reakcije javnosti su bile burne.Podsetimo, ona je postala poznata domaćoj javnosti kao supruga pevača Slobe Radanovića i to zbog javne prevare sa rijaliti zvezdom Lunom Đogani pred kamerama prve sezone „Zadruge“.Verni pratioci ovog TV formata su se podelili na „ženu“ i „ljubavnicu“, ali je ubedljivu prevagu odnela Kija, te je sa imanja u Šimanovcima izašla kao pobednica.

Pre nego što je uplovila u pevačke vode, Kockareva je odlučila da napiše autobiografsku knjigu pod nazivom „Moj potpis“, ne bi li ispričala svoju stranu priče u potpunosti.

Iako su se na tadašnjem Sajmu knjiga napravili najveći redovi upravo ispred njenog štanda, veoma je jaka reakcija bila onih kojima je sama činjenica da rijaliti zvezda piše zasmetala, te je Kija postala čak i predmet rasprave na Nacionalnom Dnevniku.

Ipak, kako prenosi „Kurir“, Kockareva je naposletku mogla zadovoljno da trlja ruke budući da se zarada od prodaje knjige navodno procenjuje na čak 20.000 evra.