Još jedna šok scena desila se u parovima kada je Nataša Pajović urezala Milijevo ime na ruci, a kada je videla krv, pala je u nesvest od straha, pa je ubrzo stigla i Hitna pomoć.

Nataša je histerično vikala da je niko ne može razdvojiti od Milutina, a zatim je nasrnula na medicinare i pripadnike policije, koji su bili u pratnji lekara i tehničara.

– Neće nas niko razdvojiti! Ni moja majka ni drugi! Milutin je od prvog dana bio uz mene, ja njega volim i neću više da se borim protiv svog srca i svojih emocija! Dokle više da mi drugi određuju sa kim da budem? Hoću Milija – vikala je Nataša.

Nesrećna što joj majka brani da bude bliska sa Milutinom Radosavljević, ona je pokušala da pronađe utehu u zagrljaju Mastora Lumbile, Pavaa Vladila, ali, nekako se uvek vraćala Miliju.

Isto je i sa njim. Posle poljupca sa Ivanom Mitrović, Kristinom Mažibradom, s**sa sa Sanjom Mirkov, Kristinom Ružić, Milutin Radosavljević je u suzama opet došao kod Nataše, ali, besan zbog njene majke uvredio je.

Nataša krivi i druge devojke u Milijevoj blizini na koje je nasrnula, zbog čega je poslata u izolaciju, da se smiri.

– Čuli smo kako Nataša vrišti i doziva Milija – rekli su učesnici rijalitija „Parovi“.

On je za to vreme plakao u tajnoj sobi i molio da je puste, obećavajući da će poslušati njenu majku, koja se više puta javljala u program, i pokušala da stane na put njihovoj ljubavi.

– Nataša se izvinila zbog ponašanja. Zamolila je da pokušaju da je razumeju, jer je zaljubljena u čoveka, a porodica joj ne dozvoljava da bude sa njim, dok joj se ostali učesnici rijalitija rugaju – kažu iz produkcije.