Kako navodi portal “Objektiv”, policija je noćas oko 4.oo časa u Beogradu zaustavila automobil “audi” kojim je upravljala Kristina Kija Kockar, koja se vraćala iz Zadrugovizije, gde je bila član žirija.

Prema njihovim saznanjima, alko-testiranjem je utvrđeno da je ona imala 0,56 promila alkohola u organizmu, zbog čega isključena iz saobraćaja.

Posle ove informacije, Kija se oglasila na svom Instagramu, gde je tvrdila da nije zaustavljena zbog alkohola, već da je policija reagovala jer njen suvozač nije vezao pojas.

Međutim, “Objektiv” je stupio u kontakt i sa policajcima koji su zaustavili Kockarevu i oni su potvrdili da je alko-test pokazao da je Kija vozila sa alkoholom u krvi.

– Dana 14. juna u 3:49 kod adrese Bokeljska ulica 7 zaustavili smo vozilo “audi A6”, beogradskih tablica, kojim je upravljala Kristina Kockar. Alko-testom smo utvrdili da je imala 0,56 promila alkohola u organizmu i isključili smo je iz saobraćaja – rekao je za “Objektiv” jedan od policajaca koji su zaustavili Kiju i koji nije želeo da mu se navodi ime.