Pevačica Lepa Brena, tumačila je glavni lik u filmu „Hajde da se volimo“, snimanom pre više od tri decenije, a sada je otkrila jedan zanimljivi detalj, odnosno scenu koju je najteže snimila.

Naime, ona je svojevremeno u pomenutom filmu, trebalo da poljubi Dragana Bjelogrlića, koji je takođe tumačio u istom, međutim Brena je to jedva uradila.

Snimanje je skoro sve vreme teklo po planu, međutim, kada je na red došla scena u avionu, gde „pada“ poljubac između nje i Bjele, Brena se oduzela.

– Uopšte mi nije bilo prijatno kada mi je reditelj Stanko Crnobrnja saopštio da Bjelu moram da poljubim u usta, onako filmski. Rekla sam mu da ne mogu, jer nisam glumica, na šta mi je Crnobrnja odgovorio „Sada jesi i molim te da to bude pravi poljubac, ozbiljan i profesionalan“ – otkrila je Brena za Informer Hit.

Pevačica se zatim, kako ona kaže zainatila i posao odradila baš onako, kako treba, a da je i više nego uspešno odradila dokazuje i činjenica da svi pamte upravo tu scenu.

– Zainatila sam se i odlučila da ne dramim mnogo, već sam stisla petlju i poljubila Bjelu. Sećam se da mi je tog trenutka bilo veoma neprijatno, ali mi je pao kamen sa srca kada mi je reditelj rekao da sam odlično odradila posao i da je sve delovalo prirodno – ispričala je pevačica.