Pevačica Severina Kojić pomirila se sa bivšim menadžerom Tomislavom Petrovićem sa kojim je prekinula saradnju prošle godine.

O razlozima njihovog razilaženja pisalo se po medijama, te da je krajnji bio to što su izgubili poverenje jedno u drugo zbog mnogobrojnih nesuglasica.

Mnogi smatraju da se Severina na pomirenje odlučila zato što joj u poslu nije išlo onako dobro kako je to bilo dok joj je on vodio karijeru.

printscreen instagram

Hrvatski mediji pišu da je jedna od firmi koja je u vlasništvu Severine prošlu godinu završila u minusu. Očigledno da su novi planovi Severine, kada je u pitanju album i koncerti, bili presudni kada je odlučila da se pomiri sa Petrovićem, kako bi izbegla loš scenario poslovanja.

Iako su na pitanja medija o svađi Severine i Tomislav iz pevačicinog tima uglavnom govorili da nisu upoznati sa tim, sa pomirenjem očigledno jesu.

– Navedena informacija je tačna – odgovorio je porparol Severine Kojić, Davor Grgin na pitanje da li je tačno da je došlo do pomirenja Tomislava i Severine, te da će on nastaviti da bude deo njeno poslovnog tima.

Sa druge strane Tomislav Petrović nije odgovarao na pozive, niti poruke medija.