Pevačica Lepa Brena posle Uskrsa je spakovala kofere i otišla sa suprugom Bobom, sinom Viktorom i njegovom devojkom Sandrom u luksuzno letovalište.

Rizort u kojem je odsela podseća na dvorce, a uslugu ima 24 sata.

Tokom više od godinu dana koliko traje stanje sa virusom korona Lepa Brena je odlučila da se posveti sebi i svojoj porodici.

Sve vreme je na različitim putovanjima i destinacijama koje je godinama želela da poseti, a zbog posla nije uspela. Ovog puta izabrala je Dubai, u kojem trenutno uživa.

– Brena je posle Božića bila nekoliko dana u Dubaiju i dopalo joj se, zato je obećala vlasnicima hotela, gde su je dočekali kao da je šeik, da će se vratiti. Tako je posle Uskrsa odmah otišla s Bobom, Viktorom i njegovom devojkom Sandrom. Tamo su bili i Viktorovi drugovi. Brena ne žali novac, samo da dobije luksuz kakav joj dolikuje, a svi se utrkuju da joj naprave ugođaj za pamćenje.

– U hotelu je sve organizovano tako da ima masaže, spa program, ali i zasebnu teretanu ako odluči da vežba. Sem toga, u apartmanu uvek mora da bude njeno omiljeno piće i određeni slatkiši, ali i puno voća. Rum servis joj je uvek na raspolaganju, pa često zna da jede u apartmanu. Svi je tretiraju kao kraljicu, mnogi znaju da je poznata na Balkanu – za „Blic“ je ispričao izvor sa lica mesta.

Mnogi se pitaju da li će Brena uskoro otići u penziju da bi nastavila da uživa.

– Obožava da putuje i često menja države i kontintente. U Majamiju ima svoju vilu, ali voli da obiđe i druge egzotične destinacije. Voli more i voda je opušta. Posebno da krstari jahtama. U Crnoj Gori ima svoju jahtu, pa tako obilazi tamošnje primorske gradove, ali i u susednoj Hrvatskoj. Mnogi su je pitali da li će se konačno kao Saša Popović penzionisati, ali im Brena kroz smeh kaže da taj film skorije neće gledati. Ona je veliki radoholik. Ova putovanja joj zasad odgovoraju.

– Bila su joj potrebna. Godinama je dosta radila i retko je mogla da poveže po petnaestak dana da bude slobodna. Posebno leti, kada je imala veliki broj koncerata. Međutim, nikada ne bi mogla da sedi kod kuće ili samo putuje a da ništa ne radi. Voli da peva, da se druži sa publikom. Ima fanove širom sveta. Svuda je rado viđena, a neko je ko ima strpljenja da se posle nastupa fotografiše i po sat vremena sa svojim obožavaocima. Zato, kako kaže, dok je god bude grlo služilo, ona će pevati – dodaje izvor.