Supermodel Kara Delevinj imala je grupni seks sa direktorom „Spejs Eks-a“ i „Tesle“ i saosnivač „Pejpala“ Ilonom Maskom i glumicom Amber Herd 2016. godine, tvrdi Džoni Dep!

FOTO: PROFIMEDIA

Brojne javne ličnosti biće saslušane na sudu zbog milionske tužbe koju je pirat sa Kariba podneo protiv bivše supruge Amber, koja je optužila glumca da je nasilnik. Kako piše „Daily Mail“, Džoni je naveo da bi Delevinj trebalo da bude saslušana jer je „bliska“ sa Amber.

FOTO: PROFIMEDIA

Herdova se nedugo nakon rastanka od Depa viđala s Ilonom Maskom, ali je glumac uveren da je njihova romansa počela još dok su oni bili u braku i da su se susreti dešavali u njegovom stanu u Los Anđelesu.

FOTO: PROFIMEDIA, INSTAGRAM

Sada je navodno otkriveno da je tim „susretima“ pristustvovala i Delevinj, koja je imala trojku s Amber i Maskom 2016. godine u tom stanu.

FOTO: INSTAGRAM

Britanski tabloid prenosi izjavu obezbeđenja zgrade koje će svedočiti da su se „njih troje viđali u Depovom stanu“, ali i izjavu prijatelja Amber Herd, koji je pred kamerama izjavio da su „sve troje bili zajedno“.

FOTO: EPA / CLEMENS BILAN

Herdova je u jednom novinskom članku do detalja opisala kakvo je nasilje preživela, zbog čega je zaradila tužbu od glumca tešku 50 miliona dolara. Depovi advokati su pak izjavili da će sudu dostaviti snimke i slike sigurnosnih kamera koje dokazuju da je lažirala povrede, kao i da su slike modrica koje su obišle svet „bile šminka“.

FOTO: PROFIMEDIA

Ni Herdova ni manekenka se nisu oglašavale ovim povodom. Inače, Mask je u martu počeo sa testiranjem brzog interneta, pa je lansirao 60 Starlink satelita. Sateliti se kreću u liniji i vidljivi su na noćnom nebu, a Beograđani su tokom vanrednog stanja imali priliku da ih vide nekoliko puta.

FOTO: TWITTER/ ELON MUSK

Interesantno je da je Mask nedavno dobio sina sa kanadskom pevačicom Grajms, a on je na Tviteru naveo da je dete dobilo šifrovano ime X A A-12, kao i da ne žele da detetu određuju pol. Njih dvoje planiraju da dete odgajau na rodno neutralan način.