Tamara Đurić će 28. juna, na veliki srpski praznik Vidovdan, izgovoriti sudbonosno „da“ svom izabraniku Nikoli, sa kojim čeka dete. Starleta je nedavno saznala da je u drugom stanju, a kako je priznala, raduje se tome što će se ostvariti kao majka. No, pre toga će zablistati u venčanici, a kako saznaju beogradski mediji, ono što će nositi na svojoj svadbi biće prava haljina iz snova.

Đurićeva je trudna već tri meseca, međutim njena linija ne odaje utisak da je poznata starleta u blagoslovenom stanju, kao ni njene aktivnosti. Tamara uživa u svakom danu i priprema se za poseban dan, a danas je svoje pratioce iznenadila specijalnom fotografijom.

Prizor koji su ugledali fanovi srpske starlete ostavio ih je bez daha, međutim, među onima koji su hvalili izdanje buduće mame, bilo je i onih koji su je napali uvredljivim rečima.

– „Samo da nisi plastična kakva bi riba bila, je*te“, „Povraća mi se“, „Strašno, na šta ličiš“, „Izgledaš glupo“ – neki su od ne tako pozitivnih komentara koji su upućeni na račun žene u drugom stanju.