Pevačica Romana Panić (45) i agent za prodaju nekretnina Filip M. (40) uhapšeni su u Australiji, pod sumnjom se da su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu.

Pevačica Neda Ukraden rekla nam je da joj je žao što to čuje, ali da Romanu zna kao dobru devojku i pevačicu i da joj je teško da poveruje u okolnosti za koje je sumnjiče.

– Ne verujem u to. Teško mi je da poverujem u to, jer ja ne znam Romanu kao takvu osobu. Ako je to istina, žao mi je, ali prosto ne mogu da poverujem u to – rekla je Neda za Telegraf.rs.

– Poslednji put smo se videle pre tri godine, na mojoj promociji. Nemam pojma da li je imala finansijske probleme, nisam toliko bliska sa njom. Devojka je, za mene, bila sasvim korektna, jedna dobra pevačica, fina cura, šta se desilo nemam pojma. Verujte, mnogi su u finansijskim problemima, ali ne mogu da poverujem u tu priču – ispričala nam je Neda.

Aca Lukas istakao je da nije upoznat sa Romaninim životom i da se s anjom nije čuo ni video odavno.

 Nemam pojma, ženu nisma video sto godina. Nisam joj ja ništa, ni tata, ni mama, ni brat, da znam nešto. Da bih nešto rekao moram nešto da znam, a zaista ništa ne znam, ni gde je ni šta je, ni šta radi – rekao je Lukas za Telegraf.rs.

Podsećamo, Romana i Filip M. uhapšeni su u Australiji zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice. Pevačica je osuđena na 12 meseci zatvorske kazne, s pravom na uslovnu nakon dva meseca, dok je Mrkajić osuđen na 14 meseci zatvora, sa pravom na uslovnu kaznu nakon tri meseca.

Kako navode australijski mediji, Panić i Mrkajić boravili su u Australiji na osnovu turističke vize. Kada im je ponestalo novca, odlučili su da se „snađu“ na način koji se krši sa zakonom.