OGLASILA SE MIA BORISAVLJEVIĆ: Pevačica otkrila u kom je mesecu i ‘PRIŽELJKUJEM DEVOJČICU…’

Share on facebook
Share on twitter
Foto: printscreen instagram

Pevačica Mia Borisavljević i njen kolega i dugogodišnji emotivni partner Bojan Grujić uskoro će se ponovo ostvariti u najlepšoj ulozi, a pored ćerke Eme, njihova porodica postaće bogatija za još jednog člana.

Mia se sada oglasila  i potvrdila radosne vesti.

“Istina je da sam trudna, treći sam mesec. Svi smo mnogo uzbuđeni, jedva čekamo da beba dođe na svet. Uskoro ćemo saznati i pol bebe, za neke tri nedelje. Ja iskreno priželjkujem devojčicu, Bojan bi hteo dečaka, a Ema bi htela i jedno i drugo, ali to joj se sada neće ispuniti… I ona se mnogo raduje što će dobiti pojačanje. Pazim se sada zbog korone, vodim računa, koliko je god moguće, ali se ne plašim”, poručila je Mia.

Podsetimo, pevačica Mia Borisavljević pre dve godine dobila je ćerku Emu sa kolegom Bojanom Grujićem, a nedavno je progovorila i o proširenju porodice.

Naime, ona je iskreno je odgovarala na pitanja obožavalaca sa Instagrama koja su joj pročitana tokom gostovanja u emisiji.

Kada je čula pitanje da li je ponovo trudna, iznenadila se, pa je nasmejala voditeljke svojom reakcijom.

“Pa dobro, ja sam se možda sada naspavala, pa izgledam svežije. Videćemo. Možda mi nešto slute. Volela bih da imam dvoje dece. Dve devojčice. Ja sam tako naručila i za prvo dete. Svi kažu da ona liči na Bojana”, istakla je pevačica u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

NAJČITANIJE