Pevačica Aleksandra Prijović je u braku sa Filipom Živojinovićem dve godine, a kruna njihove ljubavi je sin Aleksandar koga su dobili prošle godine.

U jednoj od emisija koje se emituju na Kurir TV, Živojinović je otkrio kakva je zapravo Aleksandra kao osoba, ali i kao majka, a njegove reči su rasplakale mladu pevačicu. 

– Aleksandra je fenomenalan partner, predobra supruga i prijatelj i veoma je lepo bilo proći sve ovo sa njom. Mi smo jedan tim, funkcionišemo kao jedna duša i jedno telo. Ja sam njoj nakon 10 dana zabavljanja rekao da ću je jednog dana oženiti – rekao je Filip i dodao: 

– Naš prvi poljubac je bio smešan, moram to da kažem. Ja sam tih dana bio bolestan, mi smo izašli u grad, nisam uopšte želeo da je poljubim da je ne bih prehladio. Ona je bila inicijator. Tako da je taj prvi poljubac bio veoma šeprtljast. Ništa nije govorilo da će to biti ljubav za sva vremena – rekao je Filip.

Nakon Živojinovićevog izglaganja, Prija nije mogla da dođe sebi zbog lepih reči koje je čula o sebi, ali i njihovom braku, te je zaplakala, a od uzbuđenja jedva da je nešto mogla da izusti.