Romana Panić je objavila LEPE VESTI i pobegla iz Srbije u Italiju PRE HAPŠENJA

Share on facebook
Share on twitter
8228-romana-panic-je-objavila-lepe-vesti-i-pobegla-iz-srbije-u-italiju-pre-hapsenja

Pevačica Romana Panić i njen prijatelj Filip M. uhapšeni su u Australiji zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice. Osuđeni na 14 i 12 meseci zatvora.

Inače, pevačica se poslednjih godinu dana povukla sa javne scene i posvetila ljubavnom životu, a nedavno je i obradovala javnost vešću da se verila. Posle propale veridbe sa biznismenom Fotosom Pitađisom, Romanu je u 44. godini zaprosio biznismen iz Srbije koji poslednjih godina živi u Italiji, a ona je sve to nedvano i potvrdila.

Iako nije želela da otkriva mnogo detalja o veridbi, Romana je otkrila tada da je tačno da je zaprošena i da uskoro staje na “ludi kamen”.

– Nemam vremena više, to su ti detalji o kojima neću da pričam. Bitno je da sam konačno verenica – rekla je Romana nedavno u emisiji “Exkluziv”, i naglasila da se ovog puta ne radi o čoveku koji ima strano državljanstvo, već domaće papire.

– Prvo, nije Italijan, pošto me nerviraju te priče o strancima. Čovek je Srbin – rekla je Panićeva tada koja se odselila kod svog partnera u Italiju.

NAJČITANIJE