Pre nekoliko dana pevač Slobodan Radanović je proslavio rođendan, i tom prilikom otvoreno govorio o svojoj budućnosti, kao i bivšim devojkama Luni Đogani i Kiji Kockar.

– Da ne računam ovo što su mi majka i devojka čestitale, stvarno je bilo dosta poruka, moji fanovi su mi čestitali i baš su bili kreativni, dobio sam neke lepe video snimke. Znači mi dosta podrška fanova, ne želim da zvučim pogrešno, ali moji fanovi su stvarno kulturni ljudi, ne pljuju nikoga, podržavaju me i uvek me iznenade.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

Javnost interesuje kada će biti svadba sa Jelenom Đuričanin. 

– Ne znam kada će svadba, 19. septembar je izmišljen, to je neko lupio i sad se o tome priča. Nije tačno da će biti tada, normalno da želim da se Jelena i ja venčamo, ali o tom potom, videćemo. Jelena je osoba koja, kada uđe u prostoriju, svi je vide, ima harizmu, privlačnost, ali je pre svega mnogo dobar čovek, pažljiva, kada voli, voli nekako privrženo.

Progovorio je i o prinovi. 

– Nismo radili na prinovi, to je nešto što treba da se desi, spontano, kad god se desi, dobro je došlo. Svejedno mi je da li dečak ili devojčica, samo da je živo i zdravo. Ako budemo imali dečaka, zvaće se Dušan, po mom ocu.

foto: Printscreen, Vladimir Šporčić

Dotakao se i svoje bivše devojke Lune Đogani i njene majke Anabele. 

– Sve što se tiče nekog tog lošeg odnosa, u bilo kojoj porodici, to mi je teško za slušanje. Ja im stvarno želim da se izmire, da nađu zajednički jezik. Ja ne razmišljam o tome, ne mogu da vratim vreme i gledam da te neke stvari ostavim iza sebe.

Za kraj, nije mogao a da ne spomene i svoju bivšu suprugu Kristinu Kockar.

– Ne prija mi to što vidim, ja nju ne mrzim, mržnju ne posedujem u sebi, a kamoli za nju. Svako je krenuo svojim putem i to je najbolje. Ne bih uopšte poredio Jelenu i Kiju, svako je od nas jedinka za sebe.