Glumica Jelisaveta Orašanin je u blagoslovenom stanju, te će svom suprugu Milošu Teodosiću podariti još jedno dete. Jelisaveta je vanredno stanje provela sa suprugom u izolaciji, a sada je priznala da ju je i dalje strah i da je veoma savesna građanka. 

– I dalje me je strah malo. Prvih mesec dana sam bila kod kuće, a onda sledeća dva na Divčibarama. I dalje nosim masku kada sam napolju, a rukavice kada idem do prodavnice. Držim ostojanje, ne pozdravljam se sa ljudima. Pozdravljam se laktom. Trudim se da štitim prvenstveno sebe, a onda i moje bližnje – oca i majku koji su stariji. Samim tim treba da budemo savesniji prema sebi i drugima – rekla je ona. 

printscreen instagram/jagodenamagli

Njena naslednica Petra koju ima u braku sa košarkašem, u februaru je napunila godinu dana. Zato smo je pitali da li odrastanje Petre utiče na nju, a ona kroz osmeh odgovara:

– Odrasla je, kreće u školu. Prilagođavam se njoj. Ja sam sa njom non-stop, kao i suprug. Pratimo njeno odrastanje. Vreme će pokazati koliko me je ona promenila – kaže Jelisaveta.

Glumica je ponovo trudna i blagosloveno stanje podnosi odlično, te je aktivna kako privatno, tako i poslovno. Mediji su ranije pisali da se za potomstvo glumica lavovski borila, jer je zbog trombofilije imala problem da ostane u drugom stanju. Kada je odlučila da progovori o svojoj borbi, to je uradila kako bi javno ohrabrila mnoge žene, koje su odustale od borbe za majčinstvo. Jelisaveta je još tada pokazala koliko joj je važno da uticaj koji ima u javnosti iskoristi na pravi način.

instagram/jagodenamagli

 

– Tokom čitave trudnoće primala sam redovnu terapiju jer mi je dijagnostikovan visok rizik na trombofiliju. Nažalost, testovi su kod nas veoma skupi, tako da se rade tek pošto žena doživi tri pobačaja. Ne volim da pričam o privatnim stvarima, ali ovo iskustvo želim da podelim upravo da bih ženama prenela poruku da ne odustaju – rekla je tada za magazin “Story”.

Na pitanje o jačoj polovini, Jelisaveti su zasijale oči i tom prilikom je i otkrila kako zove svog supruga Teodosića. 

– Možda mi više priliči da ga zovem „žmu“. Ali pošto radimo intervju, moram da se ponašam pristojno (smeh). Jeste da mi više pripada to žmu jer sam sa Dorćola, ali ipak neka bude suprug. Miloš ovih dana trenira – otkrila je glumica.