Mirko Gavrić dobio je pitanje od strane gledalaca, „Kada ćeš otvoriti dušu i ispričati kroz šta je Anabela sve prošla sa Gagijem?“.

– Ima još dosta toga. Kada ona bude htela, nemam prava da pričam o tome, došao sam ovde da potvrdim istinu – rekao je Mirko.

– Ponovo sam razočarana, ponovo sam utučena, neke stvari su mi jasnije u zadnjih dva dana – rekla je Anabela u suzama.

– Dobila je pitanje za Kiju, a ona priča o meni! Ja sam bila u šoku, nisam mogla da verujem o čemu ona razmišlja. Ja sam ćutala sve vreme, samo sam se ubacila za Erminu, a ona je uvređena, zbog čega? Mene ne možeš da praviš budalom! Slušala sam svaku reč koju si izgovorila – napala je Luna svoju majku.

– To nije tačno, ja sam poredila to sa Đedovićem ono što mi zameraš, kako te ne branim – uzvratila je Atijasova.

– Ona je na jednostavno pitanje pričala drugu priču. U svakom njenom pitanju, gde treba da odgovori normalno, ona priča o tome kako je ja nisam zaštitila od tate, ona se konstantno vraća nazad! U svemu ovome ona podržava zlotvora koji me vređa! Ovo nije moja majka, kada budeš bila moja mama onda ćemo se čuti! Popušite mi k*rac, e! Još koliko imate da s*rete po meni, posle toga me nećete videti u životu – ubacila se Luna.

– Nemoj više da si mi se obratila u ovom rijalitiju! I te kako je ono pitanje da li me grliš bilo istinito! Nemoj da mi se javljaš više! Neka ti ide na dušu to što pričaš, ali ja ti opraštam! – donela je odluku Anabela.

– Ti si mene nazivala k*rvom, kunem se! Vanja mi je svega, kunem se u Loli – tvrdila je Luna.

Njih dve su nastavile brutalni rat za stolom.

– Nisi naša tema, to moraš da shvatiš! Boli me nepravda! Nazvala si me šugom! Ni „M“ od majke nisi – pričala je Luna.

– Rodila sam te, Luno! Tvoj otac me je ubio na mrtvo! Osećam da si ti mali Marko Miljković, rođenu majku si prodala za 200 grama mesa! Molim Andreja da uzme Loli iz kuće, ja sam je uzela i platila, malo pre se zaklela u nju – urlala je Anabela.

Anabela je doživela nervni slom i izletela iz Bele kuće, slomljena zbog reči koje joj je rekla rođena ćerka Luna.