Zerina Hećo je, između ostalih stanovnika imanja u Šimanovcima, obeležila drugu sezonu „Zadruge“, kako zbog turbulentne emotivne veze sa Banetom Čolakom, tako i zbog brijanja glave pred kamerama ovog TV formata.

Po napuštanju rijalitija, ona se povukla iz medija, te se posvetila snimanju pesama, a mediju su šuškali o njenoj navodnoj emotivnoj vezi sa pevačem Dadom Glišićem.

– Ispala sam dvorska luda, ali sve što sam uradila sebi uradila sam ne razmišljajući o posledicama jer sam previše emotivna, iskrena, kao i zbog trauma koje su se dešavale kroz moj život. Sve to je izašlo iz mene u tom zatvorenom prostoru. Mnogi to nisu shvatili na pravi način i delovalo im je kao da gubim razum.

Sve to je bilo ružno, nekontrolisano i nesvesno ponašanje na neki način, kao i poroci, zbog čega se kajem i kajaću se ceo život. Alkohol je bio moj najveći neprijatelj tokom celog života – istakla je Zerina za „EkskluzivNo“.

– Godinu dana se nigde nisam pojavljivala jer sam želela da sredim sebe i svoj život, da počnem da volim sebe, da shvatim prave vrednosti. Želela sam da krenem ispočetka – dodala je Hećova, dok o vezi sa Glišićem nije želela mnogo da govori.

– Sa njim sam sazrela. O emotivno strani ne bih mnogo govorila, ali on je taj koji me je „probudio“. Godinu dana smo živeli zajedno i radili smo na tome. On je, takođe, prošao kroz pakao, doduše drugačiji od mog, ali što se toga tiče smo bara-bara. On, kao jedna od retkih dobrih ljudi koje sam upoznala u životu, me je osvestio – zaključila je ona